donderdag 7 februari 2013

Let's talk about it!

We vroegen ons altijd al af hoe een architect eigenlijk een zicht krijgt op hoe wij leven ,wat we graag zien, wat we niet willen zien, wat we denken (maar niet luidop durven te doen), wat we willen, waar we van dromen en vooral wat we daar allemaal kunnen van realiseren met ons vooropgesteld budget.
Onze architecten, Saar en David, nodigden ons uit voor een gesprek bij hen thuis, op hun kantoor. Op die manier konden wij al eens een idee krijgen van hun stijl, van hun realisaties, van hun visie. We zouden dit allemaal doen met de gezellige ondersteuning van een streekbiertje...
En dat het gezellig was, dat bleek na 4 uur lang tetteren. Hun kantoor blijkt een super gezellige ruimte te zijn, met enkele héél smaakvolle (hoe kan het ook anders) comfi zetels, een open haard (I kid you not), en een prachtig zicht, waar wij jammer genoeg in deze donkere wintermaanden niet veel van konden genieten. Ik had een vragenlijst verwacht waarop ze zouden aanvinken wat wel, wat niet, maar niks van dat. Het werd een gezellige avond, met veel gebabbel van onze kant, veel juiste vragen van hun kant (die we niet altijd meteen door hadden) en veel streekbieren die hielpen bij het uitdrukken van al onze wensen én dromen... Van een superstart gesproken, ik zou het jullie allemaal toewensen.
Dankuwel Saar en David!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten